El Nostre Muro

Després de la dimissió del President, es fa càrrec de la presidència del nostre MURO, C.F. José Vte. Calabuig Ferre, conegut al poble com a «CALA» que s’ha rodejat d’un gran equip de persones, totes elles amb ganes que torne la il·lusió al nostre camp de futbol, tan dels menuts com dels fadrinets, perquè els socis puguem gaudir d’un bon futbol.

Segons les últimes declaracions del nou President Cala, vol recuperar l’afició de Muro i que torne a ser una família com abans.

També vol que la història de quasi 100 anys d’aquest Gran Club com és el MURO, C.F. no es perda i fer que ja d’una vegada, tinga una bona pedrera, de manera que ja s’ha posat mans a la feina on els xiquets i xiquetes puguen gaudir del companyerisme, afició, disciplina, respecte, competitivitat sana i per damunt de tot, poder jugar al futbol amb un gran equip de professionals al seu costat…

Els seus directius li donen suport al 100% per a portar endavant aquest projecte. No és una tasca fàcil, però la constància i el determini no ens falten.

Tan el President Cala com la Directiva, estem a la disposició de tots aquells que vulguen participar perquè el nostre MURO, C.F. es puga fer més gran.

AMUNT MURO!!!